onsdag 11. desember 2013

Dag 3 på utplassering

I dag har vi tegnet masse. Vi fortsatte på tegningen for i går av en av utstillingene i butikken og vi ble veldig fornøyde med resultatet. Vi lagde lister på PCen med hvitevarer som passet til kjøkkenet vi hadde tegnet.
Vi fikk også prøve å lage en ny planløsning på et bad hvor kunden ikke hadde oppgitt nok info og målene var heller ikke helt riktige og da blir det vanskelig å tegne en bra løsning, men jeg og trine løste det på en god måte så da håper vi bare at kunden blir fornøyd med forslaget :)

Vi skulle også prøve å løse et problem på et kjøkken. Og ho som ga oss den oppgaven ville bruke den løsningen vi kom fram til så det var jo positivt og bra!!!

Det er egentlig det vi har gjort i dag, en rolig og fin dag! :)

Jeg glemte forresten å fortelle en ting vi gjorde i går: Vi fikk høre om hva de gjør på prosjektering av en fyr som heter Trond. Han har jobbet med å lage kjøkkenbestillinger til blokker med ca 24 leiligheter i, det har han jobbet med i over 13 år og han begynte med prosjektering rett etter vgs. Hit til i år har han solgt over 80 leiligheter som er helt enormt mange. Det virket veldig spennende og jobbe som.

Her er noen bilder fra det vi tegnet i dag:





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar